Kattenmand van wol

Home / Kattenmand van wol

 

  • Zachte en warme producten
  • Diervriendelijke schapenvacht
  • Handgemaakte manden en dekens

Koop een kattenmand van wol, als je een fijne slaapplaats voor je trouwe huisdier zoekt! Bij Stoffeltjes Ztuff in Rotterdam-Hoogvliet vind je een grote variatie aan zelfgemaakte woonaccessoires van verschillende soorten wol. Zo ook verschillende variaties van de kattenmand, zoals een heuse cat cave van wol. Lees snel verder en ontdek de voordelen van een kattenmand van wol!

 

Heb je nog vragen over onze projecten?

Waarom een kattenmand van wol?

Een kattenmand van wol is net zo aangenaam voor je kat, als een wollen trui voor ons mensen: het is lekker warm! Dit komt doordat wol een isolerende werking heeft. In de zomer dient een kattenmand van wol als plek om koel te blijven en in de winter krijgt je kat het er heerlijk warm in. Bovendien kan wol vocht opnemen zonder nat aan te voelen. Dit maakt het ideaal voor als je huisdier net buiten heeft gespeeld.

Kattenmand, poezenmand
Kattenmand, poezenmand

Kies voor een cat cave van wol

Bij Stoffeltjes Ztuff is het ook mogelijk om een heuse cat cave van wol voor je kat te kopen. Hierin kan je kat zich warm terugtrekken als het tijd is om uit te rusten. Dit kan extra goed in een cat cave van wol. Het materiaal is lekker zacht, waardoor je kat zich extra comfortabel zal voelen! Want je wilt natuurlijk het beste voor je kat! Ook voor jezelf heb ik producten om je comfortabel te voelen, zoals een heerlijk warme woondekens en andere landelijke woonaccessoires.

Bestel een product uit het aanbod of informeer naar maatwerk

Bekijk direct het huidige aanbod aan manden op de website. Wil je een woonaccessoire op maat laten maken, ook dit is mogelijk! Neem hiervoor contact met mij op en dan bespreken we online of in mijn winkel aan huis, in Hoogvliet, nabij Rotterdam, de mogelijkheden. Wil je persoonlijk advies, dan kom ik graag bij je langs, zodat ik kan bekijken welke woonaccessoires het best passen bij jouw interieur, en je stylingtips kan geven.