Schapenvacht die diervriendelijk is

Home / Schapenvacht die diervriendelijk is

 

  • Zachte en warme producten
  • Diervriendelijke schapenvacht
  • Handgemaakte manden en dekens

Als je graag een schapenvacht die diervriendelijk is in huis wilt als accessoire , bekijk dan de verschillende schapenvachten die ik zelf heb gevild en te koop aanbied! Of je nu een schapenkleed online wilt kopen om op de vloer of over de bank te leggen of voor een andere toepassing in huis, met een echte schapenvacht kun je alle kanten op!

 

Heb je nog vragen over onze projecten?

Wat maakt een schapenvacht van mij diervriendelijk?

Stoffeltjes Ztuff gebruikt schapenvachten die zijn verkregen uit de jaarlijkse scheerbeurt van de schapen. Deze scheerbeurt is noodzakelijk voor het welzijn van het schaap en dat is wat een schapenvacht van mij diervriendelijk maakt. Na de scheerbeurt wordt de vacht schoongemaakt en wordt er een laag wol bevestigd middels de eeuwenoude techniek natvilten. Zo ontstaat er een stevige laag vilt aan de onderkant van de vacht. Door deze techniek kunnen wij genieten van een schapenvacht terwijl de schaapjes na de scheerbeurt weer vrolijk in de wei rond grazen!

Echte schapenvacht kopen als accessoire in huis

Als je op zoek bent naar een sfeervol accessoire voor in je landelijke interieur, is het kopen van een echte schapenvacht die op diervriendelijke wijze verkregen is een goede optie! Zo kun je bij Stoffeltjes Ztuff online een schapenkleed kopen voor op de vloer. Uiteraard kun je dit kleed ook over de bank leggen of gebruiken als accessoire op je salontafel. De mogelijkheden van een schapenvacht in je interieur zijn oneindig!

spelsau

Alleen hygiƫnische schapenvachten te koop

Bij Stoffeltjes Ztuff zijn alleen hygiƫnische schapenvachten te koop. Dit komt doordat grof vuil voor het vilten wordt verwijderd. Bovendien reinigt de olijfzeep die tijdens het vilten wordt gebruikt de vacht nog extra, evenals de nabehandeling. Hierdoor durf ik te verzekeren dat elk schapenkleed dat je online kunt kopen bij Stoffeltjes Ztuff fris ruikt en schoon is.

Besluit om direct een echte schapenvacht te kopen!

Wil je graag een schapenvacht toevoegen aan je interieur? Bekijk dan direct welke handgemaakte schapenvachten momenteel te koop zijn en plaats je bestelling! Wil je naast een schapenkleed ook nog een ander landelijk accessoire voor in huis kopen? Ontdek dan bijvoorbeeld ook de kattenmanden van wol! Je kunt er ook voor kiezen om een woonaccessoire op maat te laten maken. Neem bij interesse in een accessoire op maat of een andere vraag gerust contact met mij op. Ik help je graag online of persoonlijk bij mij thuis in Hoogvliet, nabij Rotterdam.