Schapenvacht die diervriendelijk is

Home / Schapenvacht die diervriendelijk is

 

  • Zachte en warme producten
  • Diervriendelijke schapenvacht
  • Handgemaakte manden en dekens

Wil je graag een schapenvacht in huis als accessoire, maar die wel diervriendelijk is? Bekijk dan de verschillende schapenvachten die ik zelf heb gecreëerd en te koop aanbied! Of je nu een schapenkleed online wilt kopen om op de vloer of over de bank te leggen of voor een andere toepassing in huis, met een echte schapenvacht van bijvoorbeeld een Drents heideschaap kun je alle kanten op! Of kies ervoor om een Gotland schapenvacht te kopen.

 

Heb je nog vragen over onze projecten?

Wat maakt een schapenvacht van mij diervriendelijk?

Stoffeltjes Ztuff gebruikt schapenvachten die zijn verkregen uit de jaarlijkse scheerbeurt van de schapen. Deze scheerbeurt is noodzakelijk voor het welzijn van bijvoorbeeld een Drents heideschaap en dat is wat een schapenvacht van mij diervriendelijk maakt. Na de scheerbeurt wordt de vacht schoongemaakt en wordt er een laag wol bevestigd middels de eeuwenoude techniek natvilten, waarna u de vacht van een Gotland pelssschaap of andere schapensoort kunt kopen. Zo ontstaat er een stevige laag vilt aan de onderkant van de vacht. Door deze techniek kunnen wij genieten van een diervriendelijke schapenvacht van handgesponnen schapenwol, terwijl de schaapjes na de scheerbeurt weer vrolijk in de wei grazen! Op deze manier kun je verantwoord een Gotland schapenvacht of een vacht van een ander soort schaap kopen.

Echte schapenvacht kopen als accessoire in huis

Als je op zoek bent naar een sfeervol accessoire voor in je landelijke interieur, is het een goed idee om een echte diervriendelijke schapenvacht te kopen! Zo kun je bij Stoffeltjes Ztuff uit Rotterdam-Hoogvliet online een schapenkleed kopen voor op de vloer. Sommige kleden zijn ook geschikt als wandkleed, voor een chique uitstraling. De mogelijkheden van een schapenvacht in je interieur zijn oneindig! Deze mogelijkheden laat ik je ook graag zien door bij je langs te komen, en dan te laten zien wat schapenvachten kunnen doen voor jouw interieur.

spelsau

Alleen hygiënische schapenvachten te koop van handgesponnen schapenwol

Bij Stoffeltjes Ztuff zijn alleen hygiënische schapenvachten te koop. Dit komt doordat grof vuil voor het vilten wordt verwijderd. Bovendien reinigt de olijfzeep die tijdens het vilten wordt gebruikt de vacht nog extra. Elke schapenvacht wordt ook diervriendelijk behandelt voordat u de vacht van bijvoorbeeld een Gotland pelsschaap kunt kopen. Hierdoor durf ik te verzekeren dat elk schapenkleed dat je online kunt kopen bij Stoffeltjes Ztuff fris ruikt en schoon is.

Besluit om direct een echte schapenvacht te kopen!

Wil je graag een schapenvacht toevoegen aan je interieur? Bekijk dan direct welke handgemaakte schapenvachten nu te koop zijn en plaats je bestelling in onze webshop! Wil je naast een schapenkleed ook nog een ander landelijk accessoire voor in huis kopen? Ontdek dan bijvoorbeeld ook de kattenmanden van wol! Je kunt er ook voor kiezen om een woonaccessoire op maat te laten maken. Neem bij interesse in een accessoire op maat of bij een andere vraag gerust contact met mij op. Ik help je graag online of persoonlijk bij mij thuis in Hoogvliet, nabij Rotterdam.