Woonaccessoires XXL

Er zijn verschillende soorten woonaccessoires XXL maar allemaal worden ze met de hand gemaakt. Of het nou een heerlijke warme woondeken van merinowol of chenille is, of een meditatiepoef van katoengaren. De woonaccessoires XXL zijn een blikvanger in iedere kamer.

 

51188392_2583532551673551_8967963646160273408_n

De materialen waar ik mee werk zijn allemaal restmaterialen, de schapenwol is tweedehands. De eerste eigenaar loopt nog lekker in de wei te huppelen, druk bezig met het verzorgen van de volgende schering van zijn mooie vacht.

 

 

 

En het katoengaren is een overblijfsel uit de textielindustrie en komt uit Polen. Dit katoengaren is ook uitermate geschikt om andere dingen van te maken, echter ik vind juist de verschillende diktes zo mooi in het interieur passen. Er is van dit garen een junior (3 mm), premium (5 mm) en jumbo (9 mm) uitvoering.

 

Een combinatie van beide materialen is ontzettendĀ  mooi, zie maar op de foto. De 2 buitenste kussens zijn gehaakt om de merinowol heen, de andere kussens zijn gemaakt van merinowol en de woondeken XXL is gemaakt van chenille.

 

Het combineren van de verschillende XXL materialen geeft de ruimte een zacht maar stoer uiterlijk.