De mooiste XXL-woondekens kunt u hier kopen

Home / De mooiste XXL-woondekens kunt u hier kopen

 

  • Zachte en warme producten
  • Diervriendelijke schapenvacht
  • Handgemaakte manden en dekens

Door een van de handgemaakte XXL-woondekens van Stoffeltjes Ztuff te kopen, voeg je een sfeervol en nuttig accessoire toe aan je interieur. Je brengt zo bijvoorbeeld meer warmte in huis. Je kunt voor elk interieur een prachtige grof gebreide deken, oftewel plaid, kopen. Bovendien is een woondeken ook fijn om onder te gaan liggen op de bank. Ontdek snel meer over de XXL-woondekens die je bij mij kunt kopen!

 

Heb je nog vragen over onze projecten?

Unieke handgemaakte XXL-woondekens kopen

Bij Stoffeltjes Ztuff in Rotterdam-Hoogvliet maken we alle producten met de hand. Hiervoor gebruiken we zelfgesponnen wol van hoogwaardige kwaliteit. Als je besluit om hier een grof gebreide deken, of plaid, te kopen, ben je dus altijd verzekerd van een uniek product van goede kwaliteit! De woondekens en onze schapenvachten hebben een stoere uitstraling door de grove wol waarmee ze worden gemaakt. Daarnaast is elke gebreide plaid, die je bij ons kunt kopen, heerlijk warm, dankzij de goede isolerende eigenschappen van wol.

woondeken xxl
woondeken xxl

Plaids en andere woonaccessoires op maat

Doordat alle producten handgemaakt zijn, is het ook mogelijk om een gebreide plaid of een van de andere producten op maat te kopen. Je geeft zelf aan welk product, welke kleur en welke steek je wilt. Ik zorg voor een mooi resultaat! Doordat je een bestelling op maat kan doorgeven, is het mogelijk om meerdere XXL-woondekens tegelijkertijd te kopen, ondanks het beperkte standaardaanbod in de webshop. Maar geen nood, ik kom ook graag bij je langs om de woondekens en andere woonaccessoires te laten zien die het best bij jouw interieur passen.

woondeken groen
woondeken lontwol
woondeken xxl

Bestel direct je nieuwe woonaccessoires!

Wil jij een grof gebreide deken, of een plaid, kopen om een sfeervolle touch aan je interieur te geven? Ontdek dan het huidige aanbod en plaats direct je bestelling. Behalve een grof gebreide deken ben je bij Stoffeltjes Ztuff ook op de juiste plek voor bijvoorbeeld een handgemaakte wollen kattenmand of een echte diervriendelijke schapenvacht. Kortom: Stoffeltjes Ztuff biedt een uiteenlopend aanbod aan handgemaakte woonaccessoires aan. Heb je een vraag of heb je interesse in een product op maat? Vul dan het contactformulier in en dan bespreken we de mogelijkheden online of in mijn winkel in Hoogvliet, in de buurt van Rotterdam.